FORZA 125

MINDEN KÉPZELETET
FELÜLMÚL

A MOTOROZÁS
LEGJAVA

EURO4

125 cm3-es,
üzemanyag-takarékos erőforrás

KIVÁLÓ HELYKÍNÁLAT

48 literes
ülés alatti csomagtartó

Magabiztos teljesítmény

Az elegáns formaterv és a határozott, sportos karakter láttán nem meglepő, hogy a Forza 125 az egyik legnépszerűbb robogó Európában

MAGA A TÖKÉLETESSÉG

Végletekig kidolgozott részletek.

Az új erőforrás és a karcsú felépítés káprázatos teljesítményt, illetve kategóriájában egyedülálló gyorsulást biztosít. Ez a kombináció tökéletes egyensúlyt teremt, hiszen így a Forza autópályán gyors, míg városban páratlanul kezes és fürge. A Honda az új Smart Key technológiával, LED-fényszórókkal, két felnőttnek is kényelmes nyereggel, valamint lenyűgöző, 500 kilométeres hatótávval valóban sokkal több, mint amit egy átlagos, 125 köbcentis robogó nyújt.

Műszaki adatok

A legújabb Forza 125 hosszabb végáttételt kapott, ezáltal nőtt az autópályán oly' fontos végsebesség.

NAGYÍTÁS

Egy robogó, ami az autópályákon ugyanúgy elemében van, mint a legszűkebb városi utcákon.

A Forza 125-ben egyesítették az acélvázak merevségét a rövid tengelytávból adódó agilitással és príma kezelhetőséggel. A kiváló csillapítású, 33 mm-es csúszószár-átmérőjű teleszkópok, valamint a hét fokozatban állítható rugóstagok tökéletes menetkomfortot és sima, egyenletes futást biztosítanak a motornak.

Elöl 15, míg hátul 14 colos kerekek gondoskodnak a stabil, magabiztos úttartásról.

Mellbevágó gyorsulás

Folyadékhűtésű, eSP technológiával készült, csekély súrlódási tényezőjű erőforrása - amellett, hogy teljesíti az EURO4 normát -, széles fordulatszám-tartományban biztosít kiemelkedő teljesítményt. Hajtóműve még élénkebb lett a középső fordulatszám-tartományban, ami fürgébbé teszi a Forzát a városban oly' gyakori gyorsításoknál.

Nagy átmérőjű első és hátsó féktárcsák.