Forza 750

Korán kelők - Forza-motorosok

MERÉSZ LÉPÉS

A Forza, amilyennek ismeri. A legfrissebb robogócsaládunk; fűszerezve fejlett technológiával és friss sportos teljesítménnyel, figyelmet megragadó stílussal. A sorozat megkoronázására megépítettük az új Forza 750-et. Bármerre vigye is az útja, városon belülre vagy azon kívülre, akár üzleti ügyben, pihenésképpen vagy szórakozásból kel útra, ez a motor egyesíti a precíz, összeszedett formavilágot a GT-luxus kényelemmel, és a 745 köbcentiméteres, kéthengeres motor lélegzetelállító reagálásával, motorkerékpárhoz illő fékjével és kiváló minőségű felfüggesztésével.p>

TÁGÍTSA KI KOMFORTZÓNÁJÁT!

Ez a megarobogó valami egészen különleges. Nézzen szét alaposan, és válassza ki a kedvenc színét!

MINDIG TOVÁBB

Ahogyan Ön, a Forza 750 sem áll le soha.

Ebbe a robogóba olyan prémium jellemzőket csomagoltunk, amely lehetővé teszi Önnek, hogy a saját útját járja. A folyamatosan élő kapcsolat naprakészen tartja okostelefonján, és az élénk, minden elemében színes TFT műszerfalon egyaránt. Három alapértelmezett vezetési mód közül választhat, valamint élhet a testreszabás lehetőségével is és a gördülékeny, hatsebességes, dupla kuplungos sebességváltóval (DCT). A Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) a motorozás minden egyes pillanatában felügyeli a hátsó kerék tapadását.

A TÚRAROBOGÓK KIRÁLYA

Egy kérdéssel kezdtük. Mit kell tennünk azért, hogy megépítsük a legjobb GT robogót? Ezért tehát megvizsgáltuk a teljesítmény minden szempontját. Meg is kaptuk a választ. Először is legyen elég kompakt ahhoz, hogy átvágjon a forgalmon és könnyedén parkolhasson, mégis kényelmes legyen két személy számára, bőséges lábtérrel a vezetőnek. Adjunk hozzá olyan stílust, hogy mentében és álltában is vonzza a tekintetet. Az élvezetes, erős motor kiadós teljesítménnyel éppúgy kötelező, akárcsak az olyan váz, amely új szintre emeli a kezelhetőséget a kitűnő, nagy sebességre tervezett aerodinamika mellett. Közlekedési eszközként kell működnie a vezetője számára, hasznos hellyel az ülés alatt, valamint helyet kell adnia számos kényelmes részletnek, amelyek megkönnyítik életét.

Az eredmény a Forza 750 lett. Ez lett a GT robogóink koronája.

NYARGALJON SZABADON

A motorozás természetesen egyedülálló élmény.

Ha menet közben oda kell figyelnie valamire, az új Honda okostelefonos hangvezérlő rendszer az ötcolos TFT műszerfal és a bal markolat váltókapcsolója útján összeköti Önt mobileszközével – könnyedén kezelheti a navigációt, a hívásait, az üzeneteit és a zenét.

Az idő kincs – az intelligens kulcs pedig egyszerűsíti a működést. Elég a zsebében tartania: ez nem csupán gyújtáskulcs, de a kormányzárat, az üzemanyagtöltő-sapkát és az ülést is nyitja. Ezenkívül nyitja és zárja az opcióként választható intelligens hátsó dobozt.

Mivel pedig a láthatóság kifizetődik, adtunk még hozzá egy vészmegállás-jelzőt (ESS); ha erősen fékez, a hátsó irányjelzői villognak, hogy figyelmeztesse az Ön mögött haladókat. Van még valami, amivel nem kell foglalkoznia: az irányjelzők kikapcsolása automatikus. A világítás minden elemében rendkívül hatékony LED-lámpa, különleges közúti megjelenést biztosít kiváló láthatósággal.

COMMUTING CSOMAG

Mindent megtettünk azért, hogy Ön könnyedén az Önnek legideálisabb útitárssá varázsolhassa a Forza 750 robogót. A Commuting csomag tartalmaz egy Smart Top Box hátsó dobozt, egy azonos színű panelt, egy praktikus belső táskát, valamint egy középkonzolra szerelhető táskát, amely hasznos extra tárolóhelyet kínál. Az egyes termékek külön is megvásárolhatók.

50 LITERES SMART TOP BOX

Ugyanaz az intelligens kulcs nyitja és zárja, amely a gyújtást működteti, rugalmas tárolókapacitást biztosítva a hétköznapi ingázáshoz vagy hétvégi utakhoz. A zár kinyit, amikor a Forza 750 közelében van, és automatikusan zár, ha elsétál a robogótól. Kapható hozzá belső táska is.

TOP BOX ÉS HOZZÁ ILLŐ OLDALDOBOZOK

A szabványos 50 literes top box – hozzáillő 26 literes jobb oldali és 33 literes bal oldali oldaldobozokkal – színes betétekkel az Ön kedvére alakíthatók. Az eltávolítható belső táskák megkönnyítik az utazást.

MARKOLATFŰTÉS ÉS KIEGÉSZÍTŐK A HIDEGBEN VALÓ MOTOROZÁSHOZ

Ha még hideg téli napokon is motoroznia kell, a fűtött markolat melegen tartja a kezét. A felszereléshez szükséges rögzítőkészlet és kábelköteg is megtalálható a készletben. Felső és alsó lábszár légterelők szintén elérhetők.