Könyörtelen elegancia

TARTSA A LÉPÉST
ROHANÓ ÉLETÉVEL
AZ ÚJ SH125i-VEL!

SIKERBŐL FARAGTÁK

Az osztály legjobbját nem nehéz észrevenni.

Tudjuk, hogy milyen magas fordulatszámon pörög a városi élet. Alighogy megérkezik valahová, már roboghat is tovább. Előzze meg teendőit, és szórakozzon kiválóan közben! Ebben segít a kifejezetten a városi léthez tervezett gyönyörű, vadonatúj SH125i. A letisztult, üde és sportosra tervezett külső egy még nagyobb teljesítményű és még üzemanyag-takarékosabb, HSTC funkcióval felszerelt, négyszelepes, négyütemű eSP+ motort rejt, amellyel Ön bármilyen helyzetben az élen maradhat.

Ultramodern mobilitás

A praktikus USB-portnak köszönhetően útközben is töltheti eszközeit. A hátsó felfüggesztés geometriáját alaposan átdolgoztuk, így a robogó vezetése igazi élmény, az utazás pedig Önnek és utasának is kifejezetten kényelmes legyen. A vadonatúj, átlátható LCD-kijelzőn minden fontos információt megtalál, míg a minden elemében LED világítás még jobb láthatóságot biztosít.

Könnyű irányíthatóság

Elég a Honda intelligens kulcsot a zsebében tartania: ez nem csupán egy gyújtáskulcs, de az ülést, az üzemanyagtöltő-sapkát és a kormányzárat is nyitja, ráadásul opcióként az intelligens hátsó dobozt is választhat, amely automatikusan záródik, és egyszerűen, a doboztartón található gombbal nyitható. Az időjárás viszontagságai ellen védelmet szolgáló extrákkal - a plexitől a kézvédőig - télen sem okoz gondot a motorozás.

Átrajzolt, letisztult idomzatának és továbbfejlesztett vázának köszönhetően több mint 50%-kal nagyobb tárolókapacitással büszkélkedhet: bőven marad hely a zárt bukósisak mellett is.

EXTRA TÁRHELY

MÉG TÖBB HELY A NAGY DOLGOKNAK. ÉS A KICSIKNEK. Azzal, hogy a 7 literes üzemanyagtartály a padlólemez alá került, és az SH125i acélcső vázát is átalakítottuk, rengeteg hasznos helyet szabadítottunk fel. Egészen pontosan több mint 50%-kal, 10 literrel több tér áll rendelkezésre, így az ülés alatti tároló mérete eléri a 28 litert. Itt gond nélkül elfér egy zárt bukósisak, és még sok minden más.

BEÉPÍTETT USB-TÖLTŐ

MARADJON KAPCSOLATBAN! Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor utazás közben merül le az ember mobileszköze. A megoldás: az ülés alatti tárolóhelybe beépítettünk egy USB-foglalatot. Nincs szükség adapterre, egyszerűen csatlakoztassa a készülék kábelét, és már mehet is. Mire odaér, már fel is töltött.

TOVÁBBFEJLESZTETT AERODINAMIKAI KIALAKÍTÁS

Az SH125i új, folyadékhűtéses, négyszelepes eSP+ motorja gyorsabb, karcsúbb és tisztább, mint valaha.

Szerettük volna, ha az SH125i megőrzi vezető pozícióját, ezért egy átalakított, 124,8 köbcentis, folyadékhűtésű, négyszelepes, négyütemű eSP+ motorral szereltük fel, amely nagyobb teljesítményre (12,5 LE 8250 ford./percen) és nyomatékra (11,4 Nm 6500 ford./percen) képes. Így az új modell álló helyzetből és előzéskor is jobban gyorsul, mint az előző SH125i, és csúcssebessége is magasabb. Mindez rendkívül jól jön a forgalmas utakon.

ALAPJÁRAT-LEÁLLÍTÁSI TECHNOLÓGIA
CSENDESEN LEÁLLÍTJA, MAJD ELINDÍTJA A MOTORT A PIROS LÁMPÁNÁL

Takarékos és tiszta

A WMTC szabvány szerint mért üzemanyag-fogyasztás 2,3 l/100 km volt, az új modellnél viszont már csak 2,2 l/100 km, s ezt az Alapjárat-leállító Rendszer (start&stop) aktiválása nélkül mérték a szakemberek. És ami a tulajdonosoknak és a főként lakott területen használt motorok használóinak rendkívül fontos, az SH125i eSP+ motorja megfelel az EURO5 előírásainak, amely jóval szigorúbb károsanyag-kibocsátási követelményeket tartalmaz, mint az EURO4.