Könyörtelen elegancia

AZ IDŐ GYORSAN
SZALAD, ELŐZZE MEG
AZ ÚJ SH150i-VEL!

NE ÁLLJON MEG. MARADJON AZ ÉLEN.

Álljon a forgalom élére!

A modern élet a világ minden táján gyorsan zajlik. Fontos, hogy az ember ne álljon le, és az élen maradjon. Ebben segít a gyönyörű, vadonatúj SH150i. Olaszország kedvenc robogója, amely a méret, a teljesítmény és a kezelhetőség tökéletes egyensúlyát kínálja, most teljesen megújult, és meghaladta a tökéletes elődök által állított mércét. A hatékonyabb gyorsulás és a magasabb csúcssebesség érdekében a robogó most egy HSTC funkcióval ellátott, még erősebb (és ráadásul üzemanyag-takarékosabb) négyszelepes eSP+ motorral kerül forgalomba. A könnyű új váznak köszönhetően több hely marad a csomagoknak, az SH150i átalakított, elegáns és kifinomult megjelenése pedig bármelyik úton megállja a helyét.

Ultramodern mobilitás

A hátsó felfüggesztési geometria teljes áttervezésének köszönhetően javult a vezetési minőség. Szeretne egy zárt bukósisakot is elrakni, de más csomagot is magával vinne? Nem gond. Egy új, acélcső váz alkalmazásával (amelyben a 7 literes üzemanyagtartály az SH sorozat egyedi síkpadlója alatt kapott helyet) további hasznos helyet szabadítunk fel. Egészen pontosan több mint 50%-kal, 10 literrel több tér áll rendelkezésre, így az ülés alatti tároló mérete eléri a 28 litert. A beépített USB-töltő is rendkívül hasznos lehet.

Könnyű kezelhetőség

Az éles LCD-kijelző letisztult és átlátható, míg a minden elemében LED világítás gondoskodik a sorozattól elvárt prémium megjelenésről. A Honda Smart Key intelligens kulcs jelentősen megkönnyíti az életét: mást nem is kell a zsebében tartania, hiszen ez nem csupán egy gyújtáskulcs, de az ülést, az üzemanyagtöltő-sapkát és a kormányzárat is nyitja. Ráadásul az opcionálisan rendelhető automatikusan záródó intelligens hátsó dobozt is ezzel kezelheti. Az időjárás viszontagságai ellen védelmet szolgáló extrákkal, - a plexitől a kézvédőig - télen sem kell tartania a motorozástól.

Átrajzolt, letisztult idomzatának és továbbfejlesztett vázának köszönhetően több mint 50%-kal nagyobb tárolókapacitással büszkélkedhet: bőven marad hely a zárt bukósisak mellett is.

EXTRA TÁRHELY

MÉG TÖBB HELY A NAGY DOLGOKNAK. ÉS A KICSIKNEK. Alaposan átfésültük az SH150i acélcső vázát, és a 7 literes üzemanyagtartályt a padlólemez alá helyeztük, így több mint 50%-kal több hasznos tárolóhelyet hoztunk létre. Ez azt jelenti, hogy ha nem szeretné, nem kell mindenhová magával vinnie a zárt bukósisakot, és a raktérben még a sisak mellett is számos csomag elfér.

BEÉPÍTETT USB-TÖLTŐ

MARADJON KAPCSOLATBAN! Ha az ember sokat van úton, különösen fontos, hogy elérhető maradjon: mindenkit kellemetlenül érint, ha a mobileszköze váratlanul lemerül. A megoldás: az ülés alatti tárolóhelybe beépítettünk egy USB-foglalatot. Egyszerűen csak csatlakoztassa a készülék töltőjét, dugja be az USB-foglalatba, és már mehet is!

TOVÁBBFEJLESZTETT AERODINAMIKAI KIALAKÍTÁS

Az SH150i új, folyadékhűtéses négyszelepes eSP+ erőforrása gyorsabb, karcsúbb és tisztább, mint valaha.

Szerettük volna, ha az SH150i megőrzi hosszú távon nyújtott előnyeit, ezért egy új 156,9 köbcentis, folyadékhűtésű, négyhengeres, négyütemű eSP+ erőforrással szereltük fel, amely nagyobb teljesítményre (16 LE 8250 ford./percen) és nyomatékra (14,2 Nm 6500 ford./percen) képes, mint kétszelepes elődje. A robogó így álló helyzetből és előzéskor is jobban gyorsul, és 5 km/h-val nagyobb csúcssebességre képes. Az SH150i-vel lakott területen és autópályán egyaránt előnyös helyzetből indul.

ALAPJÁRAT-LEÁLLÍTÁSI TECHNOLÓGIA
CSENDESEN LEÁLLÍTJA, MAJD ELINDÍTJA A MOTORT A PIROS LÁMPÁNÁL

Takarékos és tiszta

A WMTC szabvány szerint mért üzemanyag-fogyasztás 2,3 l/100 km volt, az új modellnél viszont már csak 2,2 l/100 km, s ezt az Alapjárat-leállító Rendszer (start&stop) aktiválása nélkül mérték a szakemberek. Így a hosszabb utak még kényelmesebben teljesíthetők. És ami a környezet szempontjából rendkívül fontos, a motor megfelel az EURO5 előírásainak, amely jóval szigorúbb károsanyag-kibocsátási követelményeket tartalmaz, mint az EURO4.