MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY. IDŐTLEN STÍLUS.

SH robogóink a kétkerekű világ igazi ikonjai, amelyek évtizedek óta egyszerű és praktikus közlekedési módot kínálnak az európai robogósok generációinak. Kategóriaelső, prémium teljesítménye megbízhatóságán és erős motorján alapul, a képet pedig a praktikus síkpadló és a nagy, 16 colos kerekek teszik teljessé. Mindezt most időtlen, kompakt és bárhol felismerhető SH-stílusba csomagoltuk.

MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY

Az SH350i a nagyobb, folyadékhűtésű négyszelepes motorblokknak köszönhetően még jobb teljesítményt nyújt, az alacsony és közepes fordulatszám-tartomány erőteljesebb nyomatéka pedig gondoskodik róla, hogy Ön könnyen közlekedhessen a városban. Az erősebb motornak köszönhetően zökkenőmentesebben közlekedhet az autópályán, emellett hatékonyabban működik, és az EURO 5 károsanyag-kibocsátási normáknak is megfelel, tehát a környezetet is kíméli.

Praktikus használat a városban

Az SH350i alul elvezetett acél csővázának és 16 colos kerekeinek köszönhetően alacsony sebesség mellett is könnyen irányítható, a valóban sík padló és az egyenes tartást kínáló üléspozíció pedig stabilitást és kényelmet nyújt a városi utazásokhoz.

Modern technológiák

Az SH350i-ben számos modern technológiai megoldás megtalálható: ilyen például az Intelligens Honda Kulcs és az USB-s töltőcsatlakozó, amelyek megkönnyítik az Ön mindennapjait. A SMART kulcs segítségével működtethető opcionális Smart Top Box és ülés alatti sisaktároló rendkívül praktikus, míg az LCD-s műszerfalról könnyen leolvashatók az információk, így mindenhová rendben megérkezhet.

Egy ikon fejlődése

Az elegancia, a prémium kivitel és a technológiai képességek vonzó képet festenek az SH350i-ről. A kifinomult dizájnelemek mindenütt jelen vannak, és megkönnyítik a nap zökkenőmentes elindítását. Az SH350i az évek óta tartó fejlesztésnek köszönhetően rendkívül sokoldalú motorkerékpárrá vált a Honda kínálatában.

35 LITERES SMART TOP BOX

A Smart Top Box hátsó doboz a karosszériával azonos színű is lehet. Ugyanaz az intelligens kulcs nyitja és zárja, amely a gyújtást működteti, rugalmas tárolókapacitást biztosítva a hétköznapi ingázáshoz vagy hétvégi utakhoz. Elfér benne egy zárt, állvédős sisak vagy két nyitott sisak. Kapható hozzá belső táska is.

MARKOLATOKFŰTÉS

Hihetetlenül vékony kialakítás, amely 180°-os fűtést biztosít a markolatoknál, és azokra a területekre összpontosít, ahol a kéz a legérzékenyebb a hidegre. A motoros maximális kényelmét a beépített szabályozás szolgálja. Csak a beszerelő szettel együtt használható.

U-ZÁR 123/217

U-zár a jogosulatlan hozzáférést gátló biztonsági zárhengerrel. Ennek a rendkívül hatékony védelmet nyújtó, lopásálló U-zárnak köszönhetően nyugodtan magára hagyhatja a robogót.

MAGAS SZÉLVÉDŐ

Az SH350i dizájnjához tökéletesen illő 46 centiméteres magas szélvédővel kényelmesebben utazhat.

HONDA
MOTORCYCLES
EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.